Nέα στοιχεία για την υπόθεση θρίλερ του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι από τη Βέροια, που συντάραξε το πανελλήνιο έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.

16 χρόνια μετά τη δολοφονία του 11χρονου Άλεξ, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, οδηγούν τις Αρχές σε έναν νέο κύκλο ερευνών για να εντοπιστεί πλέον η σορός του άτυχου παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, έφτασαν σημαντικές μαρτυρίες, τόσο για το σημείο ταφής, όσο και για ένα άτομο που γνωρίζει και μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει. Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε το πρόσωπο αυτό και μίλησε μαζί της.

Αποδεικνύεται από την έρευνα του «Τούνελ», ότι κάποιοι που εμφανίστηκαν ως εργάτες με τα χαρακτηριστικά κίτρινα γιλέκα, έσκαψαν εκείνες τις ημέρες του χιονιά στην περιοχή και εξαφάνισαν τον Άλεξ. Παρόμοια μαρτυρία είχε δοθεί και πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Σημαντικά είναι τα όσα είπε στο «Τούνελ» ο Καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Γρηγόρης Τσόκας, που είχε βοηθήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη, όταν το εργαστήριό του τον βρήκε θαμμένο με το αυτοκίνητό του. Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να δώσει τις τελικές απαντήσεις στην μητέρα του Άλεξ που τόσα χρόνια περιμένει έστω την ύστατη δικαίωση.