Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
endooikogeneiaki_via
Ελλάδα

Σοκ στον Βόλο: Η 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της διέμενε σε σπίτι με μούχλα και περιττώματα ζώων

Ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 Δεκεμβρίου

Η 13χρονη από τον Βόλο που κατήγγειλε τον πατέρα της την προηγούμενη εβδομάδα για κακοποιητική συμπεριφορά  φέρεται να διέμενε σε ακατάλληλο περιβάλλον. Πριν από λίγα χρόνια είχε καταγγείλει για ασέλγεια τον σύντροφο της μητέρας της.

Σύμφωνα με το magnesianews, η μητέρα της είχε καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της, όταν η ανήλικη ήταν 7 ετών. Από τότε το παιδί έμενε μαζί με τον ανήλικο αδερφό της με τον πατέρα τους.

Η μητέρα της, η οποία πλέον μένει στην Αθήνα, κατήγγειλε πρόσφατα τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση του ανήλικου παιδιού τους και η Εισαγγελία έδωσε εντολή στην Αστυνομία να μεταφέρει το παιδί για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Ακόμα ζήτησε κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του πατέρα που έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών και μένουν μαζί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι ακατάλληλες, το σπίτι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με μούχλα, υγρασία, ακόμη και περιττώματα ζώων. Όταν η εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάσταση αυτή, έβγαλε διάταξη για τη φιλοξενία του κοριτσιού στο ορφανοτροφείο.

Ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στις 2 Δεκεμβρίου.