Επίθεση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη για τη 14η επέτειο από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, δέχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις από ομάδα ατόμων. Έγινε στην οδό Αποστόλου Παύλου, στο ύψος του τουρκικού προξενείου και η απάντηση ήταν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά, πριν η οδός Ολυμπιάδος γίνει ο τόπος των οδομαχιών. 

Η ιστοσελίδα protothema.gr ανήρτησε βίντεο, μέσω του οποίου καταγράφεται η στιγμή που αστυνομικός δέχεται μολότοφ και αρπάζουν φωτιά τα ρούχα του.



Την ίδια ώρα, ζημιές έχουν προκληθεί σε σταθμευμένα ΙΧ, ενώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σπεύδουν στο σημείο για να σβήσουν τις φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Η αύρα της Αστυνομίας που βρίσκεται στο σημείο συμμετέχει στις προσπάθειες κατάσβεσης.

H πορεία είχε μαζική συμμετοχή και ξεκίνησε γύρω στις 7 το απόγευμα από την Καμάρα, με τη συμμετοχή συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι διαδηλωτές, αρχικά κινήθηκαν με κατεύθυνση την οδό Εθνικής Άμυνας, Tσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη και επέστρεψαν στην Εγνατία. Λίγο μετά τις 8 επέστρεψαν στην Καμάρα και ανέβηκαν προς τη Ροτόντα.

Βίντεο της ίδιας ιστοσελίδας για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη