Τη διετία της πανδημίας του κοροναϊού, έδωσε τα ρέστα του, στη μάχη κατά του εμβολιασμού και των μέτρων κατά της διασποράς. Έφτασε στο σημείο να προτείνει φάρμακα σε όσους είχαν νοσήσει.

Σύφμωνα με το ρεπορτάζ του Live News τους επόμενους μήνες ο ίδιος ιερέας κέντρισε τα βλέμματα όταν αυτοπροσδιορίστηκε σαν αναρχικός.

 Και φτάσαμε στο σήμερα, με τον ίδιο να δηλώνει υποστηρικτής του πατέρα Αντωνίου και μάλιστα να καταγράφει τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, το επικοινωνιακό σόου με την εξέταση ενός ανήλικου παιδιού του ιδρυτή της Κιβωτού μέσα στο αυτοκίνητο έξω από τη δομή του Κολωνού.

 Σε ρόλο εικονολήπτη, με τη φωνή του να ντύνει κατά διαστήματα της εικόνες, που τελικά ανέβηκαν στην ιστοσελίδα των υποστηρικτών του πατέρα Αντωνίου.

 Κοινή συνισταμένη στα λόγια, στις αποφάσεις και στις κινήσεις του, αυτό που ο ίδιος έχει στο μυαλό του, σαν πίστη. Για να μην χαθεί, ζητούσε να μην κάνει κανείς το εμβόλιο και τώρα να σταματήσει κάθε συζήτηση για τον πατέρα Αντώνιο.

 Ο πατέρας Ευάγγελος είναι ένα από τα άτομα που στηρίζουν και υποστηρίζουν φανερά τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα. Το μαρτυρά το ηχόχρωμα της φωνής του και η παρουσία του, τις τελευταίες μέρες, στην καρδιά των γεγονότων.

 Από… γιατρός για τον κορωνοϊό και αναρχικός, στην πρώτη γραμμή της μάχης που βλέπει όπως φαίνεται πίσω από τη μεγάλη έρευνα για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό. Με τις καταγγελίες να συνεχίζονται και τα στοιχεία από την οικονομική αστυνομία να διαδέχονται το ένα το άλλο.