Κακουργηματική δίωξη απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 26χρονου οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης. Για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια. Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Η 19χρονη ημεδαπή από την πλευρά της, αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου, συνοδευόμενος από δικηγόρο, κατέθεσε για το περιστατικό. Φέρεται να είπε ότι εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης επειδή φοβήθηκε καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα μας, αλλά και γιατί υπήρχαν άτομα εκεί να την βοηθήσουν.

«Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί», είπε ο 26χρονος μιλώντας στο LIVE NEWS.

Η άτυχη φοιτήτρια παραμένει ακόμη διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.