Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο, με την κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα, ο οποίος βρισκόταν στην παρέα του μουσικού, στην καφετέρια Κοράλλι, το βράδυ της δολοφονίας του.

Πρόκειται για τον μάρτυρα Γιώργο Δούλβαρη, ο οποίος ανέφερε πως ενώ βρίσκονταν με τον μουσικό και την παρέα τους στην καφετέρια, παρατήρησε δύο άτομα να τους κοιτούν επίμονα.

«Νιώθαμε τα βλέμματα τους να μας κοιτάνε, τους είχαμε στο οπτικό μας πεδίο. Μας έκανε εντύπωση ότι φόραγαν παντελόνια παραλλαγής και αρβύλες», επισήμανε.

Έξω από την καφετέρια και μετά την αποχώρησή τους από αυτήν, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε δύο άτομα σε ένα αυτοκίνητο να τους κοιτούν απειλητικά.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα να μας κοιτάνε επίπονα και απειλητικά. Γύρισα πίσω στην καφετέρια διότι δεν είχα πληρώσει και βγήκα έξω να βρω την παρέα μου. Ήταν 6-7 άτομα που μας απειλούσαν. Όλο αυτό κράτησε περίπου δέκα λεπτά, ωστόσο ο ένας φίλος μας δεν μπορούσε να πάει να πάρει το αυτοκίνητο του. Νιώθαμε απειλές. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο. Είδα μηχανές δικάβαλες. Κράνη. Οπλισμένοι.

Είχε δύο μηχανές ΔΙΑΣ. Δε μας βοήθησε κανένας. Όταν περάσαμε απέναντι, συνέχισαν να μας τρομοκρατούν, μας έβριζαν μανάδες και οικογένεια μας και μας έλεγαν πως θα μας σκοτώσουν», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια, ο κ. Δούλβαρης επισήμανε ότι άρχισαν να τρέχουν, μπήκαν σε ένα στενό και τότε συνειδητοποίησε πως ο Παύλος έμεινε πίσω.

«Αντίκρισα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο στην αγκαλιά της Χρύσας. Μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Η δίκη διεκόπη για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Πηγή: protothema.gr