Ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό βρέθηκε σήμερα τετ-α-τετ με την 33η τακτική ανακρίτρια και απολογήθηκε για παιδική πορνογραφία.

Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και τη εγγύησης 5.000 ευρώ.

Ο ίδιος, ενεπλάκη στην υπόθεση διότι στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας, που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και υποστήριξε ότι επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε φορτικά να αποσαφηνιστεί η ηλικία της, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιησει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.

Ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πηγές, υποστήριξε οι φωτογραφίες του εστάλησαν από ενα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης και παραδέχτηκε ότι έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά (συνολικά 140 ευρω).