Πρωταγωνιστής σε μια επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ήταν ένας 16χρονος, με τη συνοδεία ενός συνεργού του.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai με δύο επιβάτες να σταματήσει στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αλεξάνδρου.

Το αυτοκίνητο, όμως, δεν σταμάτησε, με τον οδηγό να πατάει γκάζει για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, η οποία έληξε στο ύψος της Πικροδάφνης, όταν για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν να απομακρυνθούν.

Τελικά, στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Μωραΐτη οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα άτομο, τον 16χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα διακοσμητικό αντικείμενο από το αυτοκίνητο, το οποίο αναγνώρισε η ιδιοκτήτριά του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από την περιοχή της Βάρκιζας.