Έναν εφιάλτη έζησε μια 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ στην περιοχή του Ζαππείου, καθώς δέχτηκε άγρια σεξουαλική επίθεση από 30χρονο, δηλωμένο Γάλλο υπήκοο με καταγωγή από την Αφρική, ο οποίος, αφού την κατέγραφε με το κινητό του, στη συνέχεια όρμησε πάνω της, την πέταξε στα καθίσματα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τους γλουτούς, βρίζοντάς τη χυδαία.

Ο οδηγός του τρόλεϊ, που είδε το σκηνικό του τρόμου, ακινητοποίησε το όχημα, κάλεσε αμέσως την Αστυνομία κι έτσι ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Αφού ορίστηκε δικάσιμος, ο 30χρονος Γάλλος υπήκοος αφέθηκε ελεύθερος.


Την κοιτούσε επίμονα και την κατέγραφε

Το εφιαλτικό σκηνικό για το 14χρονο κοριτσάκι ξεκίνησε το ξημέρωμα της 19ης Νοεμβρίου και ενώ το τρόλεϊ βρισκόταν στο ύψος του Ζαππείου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 04.45. Η 14χρονη μαθήτρια, με καταγωγή από την Πολωνία, καθόταν με τρεις φίλες της, καθώς έπειτα από διασκέδαση, τα κοριτσάκια επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Απέναντί τους καθόταν ο 30χρονος δηλωμένος Γάλλος υπήκοος, με στοιχεία Μπιλάλ Μοχάμεντ Μπουφεράρα. Ξαφνικά, η μικρή είδε τον αλλοδαπό να την «καρφώνει» επίμονα, όμως δεν έδωσε σημασία.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άντρας εντελώς προκλητικά σήκωσε το κινητό του και άρχισε να την τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Το κορίτσι έντρομο του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Όταν η μικρή άρχισε να διαμαρτύρεται πιο έντονα, ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ό,τι έχει καταγράψει, ο άντρας σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω της.

Με μανία, την άρπαξε, την πέταξε στα καθίσματα και, αφού τη χτύπησε στο κεφάλι, άρχισε να θωπεύει το στήθος και τους γλουτούς της και παράλληλα να τη βρίζει χυδαία.

Το κορίτσι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεϊ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μπήκαν στο τρόλεϊ και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη.

Ο 30χρόνος Γάλλος υπήκοος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το μεσημέρι της Κυριακής μετήχθη στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές, όπου η εκδίκαση της υπόθεσής του ανεβλήθη για τις 28 Νοεμβρίου 2022, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: protothema.gr