Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο, η οποία έπνιξε τη γυναίκα που φρόντιζε στις Καλυθιές, με την αποτρόπαια υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σύμφωνα με την ομολογία της συλληφθείσας, ο λόγος που προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη εναντίον της γυναίκας που την είχε προσλάβει για να την προσέχει, είναι επειδή η ηλικιωμένη «δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε».

Ωστόσο, η υπόθεση στη Ρόδο φαίνεται ότι έχει πολλά ακόμη επεισόδια, καθώς η 45χρονη ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων, πλην της 75χρονης που έπνιξε με μαξιλάρι.

Ειδικότερα, η γυναίκα η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία της 75χρονης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σε διαβητικό άνθρωπο έδωσε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, στην άλλη περίπτωση σκότωσε ένα άτομο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο χρησιμοποίησε μαξιλάρι.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

Και οι τρεις έχουν πιστοποιητικό θανάτου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και ζητάει να γίνει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.