Πληθαίνουν οι καταγγελίες παιδιών που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου, την ώρα που η οργάνωση αναφέρει ότι έκανε έρευνα και δεν προκύπτει τίποτα αληθινό.

Ο Γιάννης Γλύκας ήταν καλεσμένος στο MEGA Σαββατοκύριακο και μίλησε σχετικά με το νομικό πλαίσιο της υπόθεσης της «Κιβωτού του Κόσμου»:

«Είμαστε στην φάση της προανάκρισης όπου δίνονται οι καταθέσεις και όλο αυτό το υλικό θα αξιολογηθεί από τον Εισαγγελέα».

Σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε η ένωση ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων, ώστε να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας σχολίασε ο ποινικολόγος και πρόεδρος της ένωσης: «Αν υπάρχει απόδοση κατηγοριών στο τέλος θα κληθούν οι πιθανοί ύποπτοι, αλλά υπάρχει περίπτωση να κληθούν και ως μάρτυρες. »Άλλωστε σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει να έχουν την φερόμενη ευθύνη διάφορα άτομα».

Και τόνισε ο κ. Γλύκας ότι η ανακοίνωση αυτή που εξέδωσε η ένωση ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων δεν έχει να κάνει με προστασία οποιουδήποτε προσώπου, αλλά έχει να κάνει με προστασία του αυτονόητου, ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι στα μανταλάκια και να δικάζεται εκ των προτέρων.