Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 25 Νοεμβρίου, ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλενας και της 6 μηνών Ίριδας μετά την άσκηση σε βάρος της ποινικής δίωξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αυτή είναι η δεύτερη προθεσμία για την κατηγορούμενη η οποία είχε κληθεί σε απολογία στις 25 Οκτωβρίου. Η κατηγορούμενη είναι προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη της ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, ο συνηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας απουσιάζει εκτός Αθηνών εξαιτίας υποχρεώσεων. Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στη Σύρο όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας της νεαρής Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφο της, δίκη που πρέπει να πραγματοποιηθεί καθώς «τρέχει» το 18μηνο προσωρινής κράτησης του κατηγορουμένου.