Ο 28χρονος δράστης της υπόθεσης απόπειρας βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια φαίνεται ότι δεν προσπάθησε να δράσει μόνος του εκείνο το βράδυ, αλλά είχε μαζί του συνεργό, σύμφωνα με νέα καταγγελία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη του 28χρονου που αποπειράθηκε να βιάσει και ξυλοκόπησε άγρια την 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια, άτομα από το περιβάλλον του θύματος κάνουν λόγο και για συνεργό του δράστη εκείνη τη νύχτα.

Βάσει της καταγγελίας, κάτοικοι της γειτονιάς που η 20χρονη αναζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια αποκαλύπτουν πως μαζί με τον 28χρονο δράστη είδαν ακόμα έναν άντρα, ο οποίος μάλιστα του είπε «πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε».

Ο συνεργός φέρεται να κατάλαβε την ύπαρξη καμερών στην περιοχή και αποφάσισε να τραπεί σε φυγή. Παράλληλα το στενό περιβάλλον του 20χρονου θύματος αναφέρει πως η ίδια το κατήγγειλε στην Αστυνομία, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ερευνηθεί περαιτέρω.

Tο χρονικό της επίθεσης

Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 6/11/22, στην Πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, ο 28χρονος άνδρας από την Αλβανία επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της τη δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές της κοπέλας για βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο κι εντόπισαν έναν άνδρα, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας.

Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του.

Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.

Δείτε το σχετικό βίντεο