Στη σύλληψη του «Red Dragon», ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσω του TikTok, προχώρησε η Αστυνομία.

Η σύλληψή του έγινε ύστερα από καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ο 57χρονος προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας και, σύμφωνα με πληροφορίες, τα φίλησε και τα θώπευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου .

@odhiseas_m18 φίλε θα σε γαμήσω 😂😂#reddragon #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - odhiseas_m18

Οι ανήλικες έβαλαν τις φωνές και απομακρύνθηκαν από το σημείο, ζητώντας βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗΣ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας της Ακρόπολης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Red Dragon» είχε συλληφθεί στα τέλη Οκτωβρίου για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανήλικων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022, σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».