Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση εξαφάνισης εδώ και δέκα χρόνια του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τους οκτώ νέους κατηγορούμενους, η μητέρα του κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια, ενώ στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως περιμένει απαντήσεις για τα οστά που εντοπίστηκαν πριν λίγες ημέρες σε σπηλιά της Βοιωτίας.

«Για να πάρει ένα τέλος όλη αυτή η ιστορία. Για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τον Θεό και ότι θα έχουμε μια καλή εξέλιξη. Περιμένουμε να έχουμε μια νέα εξέλιξη στην όλη ιστορία», ανέφερε η Βαρβάρα Θεοδωράκη.

«Σήμερα ξεκινούν οι ανακρίσεις για τους υπόλοιπους οχτώ κατηγορουμένους που σίγουρα οι έξι από αυτούς έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως προκύπτει και από τις κινήσεις τους και από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Οι δύο εξ’ αυτών προκύπτει ότι έχουν ασήμαντο ρόλο, αλλά οι έξι είναι βασικοί. Θα διερευνηθεί βεβαίως η εμπλοκή του καθενός. Ένας απ’ αυτούς είναι ο τελευταίος ο οποίος μίλησε με τον άτυχο Μάριο στο τελευταίο τηλεφώνημα, τρία λεπτά πριν την εξαφάνισή του» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Νίκος Ρουσσόπουλος.