Η γιαγιά της οικογένειας από τον Κολωνό «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, επισημαίνοντας πως τόσο η ίδια και η θεία όσο και η μητέρα- μόλις βγει από τη φυλακή- θα αναλάβουν και πάλι την επιμέλεια της 12χρονης, που έχει πέσει θύμα βιασμού, και των αδελφών της.

Για ακόμα μία φορά, η γιαγιά εμφανίστηκε πεπεισμένη πως η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είναι αθώα σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του παιδιού και είπε πως σύντομα  θα βγει από τη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται σε δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Θα τα πάρουμε τα παιδιά, δεν θα μείνουν εκεί. Θα πάρω εγώ, η θεία και η μάνα, που θα βγει όπου να 'ναι, είναι άδικα στη φυλακή. Τα παιδιά θέλουν τη μάνα τους. Μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει τίποτα και είναι αθώα. Θα αποδειχτεί ότι είναι αθώα. Άδικα είναι εκεί μέσα», σημείωσε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος διέψευσε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για σχέση της μητέρας με τον Μίχο: «Δεν είχε καμία σχέση με τον Μίχο. Είναι ένα ψέμα και δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε από πού έχει ακουστεί».

«Πράγματι βρέθηκαν εμβάσματα αξίας 110 ευρώ. Το πώς βρέθηκαν αυτά, το έχουν εξηγήσει ήδη στις Αρχές ότι η μητέρα δεν είχε σχέση με τον λογαριασμό. Οι ψυχολόγοι, εάν το παιδί προσπαθεί να κρύψει κάτι, το καταλαβαίνουν αμέσως», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει βγει από το κελί της. Δεν έχει προαυλιστεί. Είναι συνεχώς στεναχωρημένη», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Εκτίμησε μάλιστα πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει απάντηση για το αίτημα αποφυλάκισης, ενώ τέλος εξέφρασε την αγανάκτησή του, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν η διαδικασία αναγνώρισης να προχωράει τόσο αργά: «Γιατί η διαδικασία δεν προχωράει, ώστε να μπει το παιδί στη διαδικασία αναγνώρισης μόνο μία φορά;».