Ακόμα ένα σεξουαλικό έγκλημα καταγγέλθηκε τις τελευταίες ημέρες, με τις λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συνέβη στο Μαρούσι πριν από δέκα περίπου μέρες, με πρωταγωνιστή έναν 58χρονο δάσκαλο ξιφασκίας,ο οποίος φέρεται να βίασε τον 21χρονο μαθητή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, στις 24/10/2022, στις 6.00 το απόγευμα, μετά την προπόνηση, ο νεαρός φιλοξενήθηκε στο σπίτι του εκπαιδευτή του με σκοπό να προπονηθεί νωρίς το πρωί μαζί του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δάσκαλος της ξιφασκίας φέρεται να προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του 21χρονου μαθητή του, τρομοκρατώντας τον, προσβάλλοντας παράλληλα την τιμή και την αξιοπρέπειά του. Ο μαθητής, έντρομος, το έβαλε στα πόδια και ειδοποίησε την οικογένειά του. Έπειτα από λίγες μέρες κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό, και ο δάσκαλος της ξιφασκίας συνελήφθη προχθές, στις 11.30 το πρωί, στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής, όπου εργάζεται ως ντελιβεράς. Μάλιστα, κατά τη σωματική έρευνα διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω του μαχαίρι 20 εκατοστών.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ανεβάζοντας εικόνες με μεταμφιέσεις και σπαθιά.

Επίσης, κατά την έρευνα στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το παρελθόν του, καθώς ο 58χρονος έχει καταγγελθεί από τρίτα πρόσωπα για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2022 χτύπησε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο τη σύντροφό του. Την είχε πιάσει από το σβέρκο και χτυπούσε το κεφάλι της στα πλακάκια του μπάνιου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε στα χέρια του ένα σκουπάκι και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και στον δεξιό μηρό της, προκαλώντας της αιμορραγία, με την άτυχη γυναίκα να λιποθυμάει.