Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε στο γραφείο του ο 46χρονος Ανθυπασπιστής Κ.Μ., της κατηγορίας των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ), ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα των Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Ο άτυχος στρατιωτικός, ο οποίος ήταν άγαμος, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του, καθώς σήμερα είχε υπηρεσία. Για την υπόθεση αυτή τα αίτια της οποίας ερευνώνται από τις Αρχές, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που εξέδωσε πριν λίγη ώρα σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 07 Νοεμβρίου 2022, o ΕΜΘ Ανθυπασπιστής Κ.Μ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Αττικής, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός Στρατοπέδου. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».