Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα, Δευτέρα (7/11), ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο φέρεται να βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την 12χρονη και ο 55χρονος τουλάχιστον μία. Αμφότεροι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς ωστόσο να την έχουν συναντήσει διά ζώσης.

Στο μεταξύ την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνέληφθησαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος. Σημειώνεται πως και οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού φέρεται να ζητά μέσα από το κελί «όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν».

Σύμφωνα με το Star η 37χρονη είναι απομονωμένη, προαυλίζεται ελάχιστα και έχει επικοινωνία μόνο με τους δικηγόρους της και την οικογένεια της. Παράλληλα επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο λέει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιδιού της.