Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 17χρονου νεαρού στη Μάνδρα Αττικής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης και φέρει τραύμα από καραμπίνα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με τον 14χρονο αδελφό του, που ήταν μαζί του, να ανακρίνεται και να υποστηρίζει ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος.

Η υπόθεση είναι περίεργη, ενώ το περιστατικό συνέβη το απόγευμα προς το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο πατέρας έστειλε τα δύο παιδιά του, έναν 17χρονο και έναν 14χρονο, να μαζέψουν τα πρόβατα. Ξαφνικά, ένας περαστικός εντόπισε τον 17χρονο νεκρό, με μία σφαίρα στην πλάτη, ενώ ο κάλυκας βρέθηκε δίπλα του.

Ο 14χρονος δεν βρισκόταν στο σημείο ενώ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όπου τον αναζητούσε η αστυνομία, παρουσιάστηκε με τον πατέρα του στην αντιμόνια.

Ο 14χρονος υποστήριξε πως έχασε τον αδελφό του και τον έψαχνε και έτσι γύρισε στο σπίτι και στη συνέχεια μετέβη στη ΓΑΔΑ με τον πατέρα του.

Οι Αρχές προχωρούν την έρευνα, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 17χρονου βοσκού.

Δείτε το βίντεο