Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορές του Mega, η νέα κατάθεση της 12χρονης αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο συλλήψεων.


Τέταρτη κατάθεση για τη 12χρονη

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής, νέας κατάθεσης που έδωσε η ανήλικη, αναγνώρισε πέντε από τα συνολικά 15 άτομα που έχουν ταυτοποιήσει οι αστυνομικοί και της έδειξαν σε φωτογραφίες.

Όλοι είχαν κανονίσει ραντεβού με τον Ηλία Μίχο και την κακοποίησαν σεξουαλικά έναντι 50 έως 60 ευρώ. Σε δύο περιπτώσεις η 12χρονη έβαλε τα κλάματα μόλις είδε φωτογραφίες των βιαστών της και χρειάστηκε η βοήθεια της παιδοψυχολόγου που ήταν παρούσα.

Όταν το παιδί συνήλθε, έδωσε σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς, τα οποία πιθανότατα θα οδηγήσουν τουλάχιστον σε 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση φρίκης, με τη 12χρονη να περιγράφει ραντεβού ακόμα και σε οίκο ανοχής.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στη 12χρονη και φωτογραφίες από οίκους ανοχής, με τη μικρή να αναγνωρίζει έναν από αυτούς, στον οποίο ο 53χρονος κατηγορείται ότι την εξέδιδε.

Νέες συλλήψεις

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί ο διαχωρισμός ανάμεσα στα άτομα που συνομίλησαν και στα άτομα που συνάντησαν και κακοποίησαν τη 12χρονη, με τους αξιωματικούς της αστυνομίας να περιμένουν τα νέα εντάλματα για να προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης η 12χρονη που γνωρίζει ότι η μητέρα της βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, επανέλαβε ότι δεν ήξερε το παραμικρό.

Είπε πως ήταν μια μάνα που πάντα βρισκόταν κοντά της και επιχείρησε για ακόμα μία φορά να την απεμπλέξει από την υπόθεση για την οποία προφυλακίστηκε.

Το πρωί στη ΓΑΔΑ πήγε αυτοβούλως για να καταθέσει ένας 48χρονος, που και εκείνος είπε ότι είναι πιθανό να συνομίλησε με τη 12χρονη, αλλά αρνήθηκε ότι τη συνάντησε. Από τη μέρα που το πολύκροτο θέμα βρέθηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, 16 άντρες έχουν παρουσιαστεί μόνοι για να δώσουν κατάθεση.

Φωτιά σε αυτοκίνητο εμπλεκόμενου στην υπόθεση

Στις εξελίξεις της ημέρας και η εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση ενός εκ των εμπλεκομένων που έχει ήδη προφυλακιστεί.

Οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια του 34χρονου και πριν φύγουν από την περιοχή, έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα.