Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός πλαστικού χειρουργού, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο χειρουργός χαρακτήρισε «δολοφονική» την επίθεση που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, ο άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, στην οδό Νίκης στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έστησαν ενέδρα στον 47χρονο άνδρα.

Όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, τον έριξαν στο έδαφος, τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

«Ήθελαν να με σκοτώσουν»

«Ήταν δολοφονικά χτυπήματα, ήταν για να με σκοτώσουν. Κατέβηκα να πάρω το μηχανάκι μου και δέχθηκα από πίσω μια δολοφονική επίθεση. Στην αρχή με χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι, με έριξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε», ανέφερε μιλώντας στο Mega ο πλαστικός χειρουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους της επίθεσης ενδεχομένως να αφορά τη δικαστική διαμάχη που είχε ο γιατρός λόγω μιας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως σημείωσε: «Δεν ήταν σίγουρα για κλοπή, ήθελαν να με σκοτώσουν πριν από το δικαστήριο, γιατί είναι μια αντιδικία με μια συγκεκριμένη, γιατί της κάνω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».

Σημειώνεται πως από τα χτυπήματα ο 47χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, θλάση στον θώρακα και θλαστικό στο δεξί μάτι και αιμάτωμα.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.