Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση της κατάληψη «Ντουργού» επί της οδού Τζαβέλλα 52 στη Λάρισα, ιδιοκτησίας του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας. 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται εικόνες και βίντεο από την επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λάρισα. 

✅🚓 Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίου στη Λάρισα

✅🚓 Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίου στη Λάρισα. ▪ Συνελήφθησαν 8 άτομα ενώ τραυματίστηκαν 2 αστυνομικοί. ▪ Το κτίριο παραδόθηκε στη διοίκηση του Γηροκομείου, ενώ συνεργεία εκτελούν εργασίες ανακατασκευής.

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Αστυνομία στις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022

Στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία σχεδιάστηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και των Διμοιριών Υποστήριξης Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
5719499
5719536
5719498
5719537
5719504
5719534
5719535

Οκτώ συλλήψεις μετά την εκκένωση της κατάληψης - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα 7 ημεδαποί και αλλοδαπός και σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που χειρίζεται προανακριτικά την υπόθεση.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Συγκεντρωμένα άτομα στο κτίριο πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να εισέλθουν στον υπό κατάληψη χώρο. Τελικώς, το κτίριο παραδόθηκε στη διοίκηση του Γηροκομείου, ενώ συνεργεία εκτελούν εργασίες ανακατασκευής.