Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά, επιχειρηματία, έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 26χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, θεωρώντας ότι έχει «γλυτώσει» το αυτόφωρο.

Σε βάρος του ωστόσο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος μετά την σύλληψή του, μάλιστα άλλαξε και δικηγόρο.

Ο 26χρονος που κατέσφαξε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, φέρεται να είναι σεσημασμένος και να έχει απασχολήσει τις αρχές.

Σήμερα, Δευτέρα αναμένεται να μεταχθεί στον ανακριτή στην Ευελπίδων, όπου πιθανότατα να ζητήσει και να πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η εκδοχή του 26χρονου κάνει λόγο για το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας μπήκε μπροστά του στη σειρά και άρχισε – ο επιχειρηματίας – να του κάνει «τσαμπουκά» και να τον γρονθοκοπάει στην πλάτη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 26χρονου, τότε ο ίδιος εκνευρίστηκε, έβγαλε το μαχαίρι και τον χτύπησε 17 φορές.

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πριν έρθουν στην καντίνα όπου έγινε το περιστατικό, διασκέδαζαν και οι δύο σε διαφορετικές παρέες σε συγκεκριμένο γνωστό μπαρ της περιοχής. Έτσι, φεύγει η μία παρέας και ακολουθεί η άλλη. Φεύγει ο 53χρονος προκειμένου να πάρει ένα σάντουιτς και στεκόταν στην ουρά. Στο σημείο βρισκόταν και άλλος κόσμος προκειμένου να αγοράσει φαγητό.

Ο 26χρονος φτάνει με τη δική του την παρέα, έναν 19χρονο ο οποίος έχει συλληφθεί αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση – μπαίνει μπροστά από τον επιχειρηματία, και διαπληκτίστηκαν. Όταν η εμπλοκή εντάθηκε, ο 26χρονος έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε 17 μαχαιριές στον επιχειρηματία.

Ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του καθώς, είναι αρκετά εύσωμος, έβαλε τα χέρια μπροστά και προσπάθησε να τον απωθήσει. Η παρέα του επιχειρηματία με ένα φουλάρι έδεσε το πόδι του επιχειρηματία, καθώς ο 26χρονος τον χτύπησε στη μηριαία αρτηρία και πέριξ αυτής.

Η αστυνομία κάνει λόγο για «επαγγελματικό χτύπημα». Οι φίλοι του 53χρονου μετέφεραν τον επιχειρηματία σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι κι όπως ισχυρίζονται οι γιατροί σώθηκε από θαύμα, καθώς εάν αργούσε 3 λεπτά, θα είχε επέλθει το μοιραίο.

Δείτε το σχετικό βίντεο