Δεκεπέντε φορές μαχαίρωσαν γνωστό επιχειρηματία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπη με τον άτυχο άνδρα να δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε 
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Για την άγρια επίθεση συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ηλικίας 20 ετών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη. Πρόκειται για ένα άτομο περίπου 25 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης 

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και γνωστός επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το newsit.

Οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.