Από καρδιακή ανακοπή επήλθε ο θάνατος του 53χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος μετά την άγρια επίθεση με τσεκούρι στις 20 Οκτωβρίου, στη Χαλκιδική

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 24χρονο γιο του 53χρονου στη Χαλκιδική και έσπρωξε την 18χρονη κόρη του θύματος. Στη συνέχεια ο 47χρονος αδερφός του δράστη πήρε ένα τσεκούρι και χτύπησε τον 53χρονο σε στήθος και στο θώρακα, με το θύμα να αφήνει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, που επικαλείται ιατροδικαστικές πηγές, ο 53χρονος έχασε τελικά τη ζωή του από την ανακοπή που υπέστη, ενώ το σώμα του έφερε πολλαπλές κακώσεις από τα χτυπήματα με το τσεκούρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 53χρονος είναι πατέρας ενός 24χρονου που κατηγορήθηκε πως το καλοκαίρι βίασε ένα 14χρονο κορίτσι σε παραλία της Χαλκιδικής, ενώ ο ίδιος είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Το χρονικό της επίθεσης

Δύο αδέρφια από την Αλβανία, 27 και 47 ετών, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας του θύματος στη Χαλκιδική και έξω από αυτό ξέσπασε ένας τεράστιος καβγάς, λόγω προσωπικών διαφορών. Πρωταγωνιστές τα δύο αδέρφια, ο 53χρονος και τα δύο του παιδιά, ο 24χρονο και η 18χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 27χρονο Αλβανό.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου όπου μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, και προφυλακίστηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.