Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που συγκλονίζει ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά την στιγμή που ο 53χρονος άντρας στη Χαλκιδική πέφτει νεκρός από τα χτυπήματα του τσεκουριού, μετά από καβγά που είχε ο ίδιος με δύο αδέλφια από την Αλβανία, 27 και 47 ετών, έξω από το σπίτι του.

 Όπως παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το ηχητικό ντοκουμέντο ανήκει σε έναν περαστικό από εκείνη την περιοχή της Χαλκιδικής, ο οποίος ήταν μπροστά στον καβγά των δύο οικογενειών, από τον οποίο προήλθε ο θάνατος του 53χρονου με το τσεκούρι.

Τα ουρλιαχτά και οι φωνές είναι ανατριχιαστικά και αποτυπώνουν την άγρια συμπλοκή που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20.10.2022) έξω από το σπίτι του 53χρονου.

 «Φύγε, φύγε!», ακούγεται να λέει μια φωνή ενώ ένας άλλος άνδρας ακούγεται να απειλεί «πες του να τα μαζέψει και να φύγει, θα πάω να τους βάλω χειροβομβίδα». Την ίδια ώρα, μια άλλη ανδρική φωνή ακούγεται να φωνάζει «καραμπίνα, φέρε την καραμπίνα».

 Μπροστά στον καβγά υπήρχαν και γείτονες, οι οποίοι πιθανότατα ακούγονται να λένε «ηρεμήστε» και ενώ η κατάσταση φαίνεται να ηρεμεί, τα αίματα «ανάβουν» ξανά, με τις φωνές να ακούγονται να λένε «μην μιλήσεις… άφησέ τον» και «βούλωσέ το, μάνα».

 Στο τέλος του ηχητικού ντοκουμέντου που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω από την εκπομπή TLive, ακούγονται κραυγές και ουρλιαχτά. Είναι, πιθανότατα, η στιγμή που ο 47χρονος χτυπάει τον 53χρονο με το τσεκούρι.

 «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, πραγματικά. Έλειπα ένα 3ήμερο, γύρισα και άκουσα ότι πέθανε ο 53χρονος και μετά έμαθα ότι έγινε ο καβγάς», δηλώνει στην κάμερα του TLive κάτοικος της περιοχής.

 Το χρονικό

Δυο αδέλφια από την Αλβανία, 27 και 47 ετών, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας του θύματος στη Χαλκιδική και έξω από αυτό ξέσπασε ένας τεράστιος καβγάς, λόγω προσωπικών διαφορών, με πρωταγωνιστές τα δύο αδέλφια, τον 53χρονο και τα δυο του παιδιά, ένα αγόρι 24 ετών και ένα κορίτσι 18 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 27χρονο.

 Ο 27χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον 24χρονο και έσπρωξε την 18χρονη σύντροφο του, ενώ στη συνέχεια ο 47χρονος πήρε ένα τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο σε στήθος και στο θώρακα και κατέληξε λίγο αργότερα μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

 Κάτοικος του χωριού είχε αναφέρει χθες (25.10.2022) στο newsit.gr: «Οι δύο οικογένειες είχαν συχνά καυγάδες, ενώ γνωρίζαμε ότι το θύμα είχε προβλήματα με την καρδιά του. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφταναν τα πράγματα ως εδώ, αν και είχαν ακουστεί πολλά στο παρελθόν».

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος είναι πατέρας ενός 24χρονου που κατηγορήθηκε πως το καλοκαίρι βίασε 14χρονο κορίτσι σε παραλία της περιοχής, ενώ ο ίδιος είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

 Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21.10.2022) και οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου όπου μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.