Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα στον οικισμό Παλαιοχώρα της Ημαθίας, όπου 28χρονος οδηγός παρέσυρε μια μητέρα με τα δύο της κορίτσια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ένα, ηλικίας 15 ετών, ενώ το άλλο και η μητέρα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε το ΙΧ και έφυγε με τα πόδια, έχει ταυτοποιηθεί αλλά κρύβεται!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο νεαρός βρισκόταν σε γλέντι και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής ο οποίος είναι Ρομά, όπως και τα θύματα που παρέσυρε. Ο  εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, η 15χρονη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία με τον πατέρα της να είναι τραγική φιγούρα στην κηδεία.

Ο θείος της άτυχης 15χρονης, κ. Μαυρίδης, έμαθε για το τροχαίο γύρω στις 9:30 όταν τον πήρε ο γιος του τηλέφωνο και αμέσως πήγε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα.

«Την ώρα που έφτασα εκεί ήταν μόνο το ένα κοριτσάκι που πέθανε ακαριαία. Η μητέρα με το άλλο το παιδί είχαν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο σοκ» τόνισε το newsit.gr.

«Όταν τους χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε, αναζητείται, αλλά όλοι στο χωριό ξέρουμε ποιος είναι. Είναι από εδώ» προσέθεσε.

Για το συμβάν μίλησε και ξαδέρφη της αδικοχαμένης 15χρονης: «Η ξαδελφούλα μου πήγαινε μαζί με τη μητέρα της και την μικρή της αδελφή σε ένα μαγαζί για να πάρουν κάτι που ήθελαν και αυτός με το αυτοκίνητο του έτρεχε τόσο πολύ που δεν μπόρεσε να σταματήσει και τις παρέσυρε.

»Λένε ότι ο οδηγός είχε πιει πολύ και έτρεχε με το αυτοκίνητο του. Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Μάλιστα έχει μια μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένεια του.

Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτή την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά και φοβόμαστε μην πεθάνει και αυτή, αλλά και η μικρή αδελφή της έχει πολλά τραύματα. Θα τον βρει σίγουρα η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται».