Εξαφανισμένος παραμένει ο οδηγός που την Παρασκευή παρέσυρε μια μάνα με τα δύο της παιδιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 15χρονο παιδί και η μητέρα με το άλλο παιδί της να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη μητέρα δεν έχει ακόμα ενημερωθεί ότι το ένα της κορίτσι είναι νεκρό, ενώ την ίδια ώρα, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της άλλης κόρης.

Η τοπική κοινωνία της Ημαθίας παραμένει σοκαρισμένη και ο ασυνείδητος οδηγός που τις παρέσυρε τρέχοντας με το ΙΧ του με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξαφανισμένος.

Παρά το γεγονός ότι πέρασε το αυτόφωρο, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες.

Άλλαξε τις φωτογραφίες στο προφίλ του

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, πριν από αυτό το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του, και μετά μπήκε στο αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το δυστύχημα.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός, το MEGA εντόπισε το προφίλ του στο Facebook, με τον ίδιο να αλλάζει όλες τις φωτογραφίες του, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.