Τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό μια 38χρονης στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο, σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ειδικότερα, μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, τοποθετήθηκε για την 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Λίγες μέρες μόλις, μετά την ανακοίνωσή μας με τον Υπουργό Υγείας, κο Πλεύρη, για την ίδρυση του Μητρώου Εγκαυματιών στη χώρα μας, δυστυχώς συνέβη νέα επίθεση με καυστικό υγρό. Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κο Υπουργό Υγείας για την άμεση παρέμβασή του και τη συνεργασία μας, ώστε να επιλυθεί το κενό στην κάλυψη βασικών θεραπειών και υλικών για εμάς τους εγκαυματίες. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε προσεχώς», έγραψε στην ανάρτησή της η Ιωάννα.

«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία. Επειδή ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα, πάντα αυτό με αναστατώνει και με συνθλίβει. Πραγματικά αυτή είναι η λέξη», είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA.