Παγωμένη αλλά και γεμάτη οργή η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ένας από κατηγορούμενους, ο 34χρονος, που συνάντησε την 12χρονη, ισχυρίζεται μέσα από τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ότι δεν κατάφερε να αντιληφθεί πως το παιδί που συνάντησε ήταν μόλις 12 ετών.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο και ανέφερε ότι ο εντολέας του, δηλαδή ο 34χρονος κατηγορείται για ασέλγεια κι όχι για βιασμό σε βάρος της 12χρονης.

 «Την 12χρονη την συνάντησε δύο φορές και της έδωσε 60 και 40 ευρώ, δεν την βίασε, δεν υπήρχε επαφή», υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος σχετικά με τα δύο ραντεβού του 34χρονου με την 12χρονη.

 Για την δεύτερη συνάντηση ο δικηγόρος ανέφερε: «Η αίσθηση της κοινής γνώμης  είναι ενός 12χρονου παιδιού. Όταν όμως εμφανίζεται με την εμφάνιση του Μίχου που την έχει μετατρέψει σε ένα παιδί που δεν μοιάζει στην ηλικία του αλλά και λόγω της ψυχιατρικής του κατάστασης δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν είναι 12 ετών».