Aνάμεσα στους άνδρες των οποίων τα ηλεκτρονικά ίχνη δείχνουν ότι συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι και ένας αστυνομικός, με τις αρχές να προσπαθούν να διευκρινίσουν αν ο νεαρός προχώρησε και σε επαφές με το παιδί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA, ο αστυνομικός είχε συνομιλίες με την 12χρονη και εκτενείς συζητήσεις μαζί της. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο εν λόγω αστυνομικός εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο.

Από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της.

 Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο αστυνομικός είναι νεαρής ηλικίας και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, είναι 26 ετών.

Το τμήμα που υπάγεται ο αστυνομικός ασχολείται με την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Σημειώνεται ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη του 26χρονου αστυνομικού εντοπίστηκαν μέσω του blind chat.

Απομένει να φανεί εάν ο συγκεκριμένος άνδρας θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και τι θα του αποδοθεί – αν δηλαδή θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

 Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης

Στο μεταξύ, ο συγκεκριμένος αστυνομικός τέθηκε σε πειθαρχικό έλεγχο. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή ο εν λόγω αστυνομικός να υποβληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο.

 Εξετάζεται το ενδεχόμενο ραντεβού της 12χρονης σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Την ίδια ώρα, γίνεται διεξοδική έρευνα από τις Αρχές για να επιβεβαιωθεί πλήρως ότι ο οίκος ανοχής που περιγράφει με την κατάθεση της η 12χρονη είναι ο σωστός που έχει εντοπίσει από την αρχή η Αστυνομία.

Μέσα από τις έρευνες που γίνονται η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο και  εξετάζεται η περίπτωση η 12χρονη να είχε ραντεβού και σε ξενοδοχείο της Αθήνας.