Ένα νέο sms της 37χρονης μητέρας της 12χρονης που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε στον Κολωνό φέρνει στο φως ο Alpha.

Στο μήνυμα αυτό η μητέρα ζητεί από τον Ηλία Μίχο χρήματα για να μην τον καταγγείλει, ενώ του αναφέρει μεταξύ άλλων: «φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω».

Παράλληλα το ρεπορτάζ του σταθμού αποκάλυψε ότι η 37χρονη ζητούσε από τον Μίχο χρήματα, απειλώντας τον πως εάν δεν τις τα δώσει θα τον καταγγείλει. Από τα επίμαχα sms φαίνεται πως αρχικά πήρε 300 ευρώ και στη συνέχεια άλλα 150.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην καταγγείλω. Πολύ φτηνά.

Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Έξι η ώρα. Αν δεν τα πας, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και όλους και τον ... που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου. Κατάλαβες;».

Τα μηνύματα της μητέρας προς τον Μίχο και πιθανότατα και το παραπάνω είναι ένα από τα επιβαρυντικά στοιχεία που φέρεται να οδήγησαν στην προφυλάκισή της , μαζί με τα εμβάσματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό από άτομα που φέρονται να συναντήθηκαν και να κακοποίησαν τη 12χρονη κόρη της αλλά και μηνύματα που αντάλλασε η ίδια με τον Μίχο και την πρώην σύζυγό του.