Σκληροί παιδόφιλοι που επισκέπτονταν τακτικά τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και συνεργοί του Ηλία Μίχου συγκαταλέγονται στην λίστα της αστυνομίας για τη φριχτή υπόθεση του Κολωνού, με θύμα αλλεπάλληλων βιασμών μια 12χρονη.

Οι αρμόδιες αρχές δουλεύουν πυρετωδώς για να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία και να σταλούν στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση οι περίπου 40 εμπλεκόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου η έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη των «σκληρών παιδόφιλων».

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται ο 40χρονος διαχειριστής αλυσίδας οίκων ανοχής του κέντρου, ο οποίος είναι ταυτοποιημένος και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του. Επιπλέον, για τους τρεις αγνώστους με τα ονόματα Μιχάλης, Ιωσήφ και Δημήτρης, απαιτείται χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης και της σύλληψης.

Οι επαφές

Για περίπου 25 σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους, με τους οποίος φέρεται να είχε επαφές ο Μίχος για ραντεβού στον οίκο ανοχής, η έρευνα επικεντρώνεται στην αποκωδικοποίηση του τρόπου επικοινωνίας και συνεννόησης με τον 53χρονο.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πολυεπίπεδη έρευνα για τους λεγόμενους «παιδεραστές του διαδικτύου». Ήδη έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις πλην του Γιάννη Σοφιανίδη, που έχει ήδη προφυλακιστεί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην 33η ανακρίτρια για να απολογηθούν. Για τους «διαδικτυακούς βιαστές», τα ψηφιακά ίχνη «μίλησαν», ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι αναμένεται να συλληφθούν 6 με 7 άτομα επιπλέον.

Στο Αναρρωτήριο

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η 37χρονη μητέρα της μικρής και πέρασε την πρώτη νύχτα στην απομόνωση, σε κελί του 1ου ορόφου, στο Αναρρωτήριο της Γυναικείας Πτέρυγας του σωφρονιστικού καταστήματος, λίγα μόλις μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι δύο προφυλακισμένες μητέρες, μάλιστα, θα μοιράζονται το ίδιο καρτοτηλέφωνο και μένει να αποφασιστεί αν θα προαυλίζονται τις ίδιες ώρες ή όχι.