Η φονική κακοκαιρία στην Κρήτη, δημιούργησε πλήθος προβλημάτων, ενώ έχασαν και τη ζωή τους κάτοικοι της περιοχής. «Ράγισαν» καρδιές στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης, στην κηδεία του 50χρονου Κώστα Βεργάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη φονική πλημμύρα του Σαββατοκύριακου.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο 50χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο όχημά του, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 49χρονη Ευγενία Κυρίλοβα, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, θα πουν φίλοι και συγγενείς το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:30. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Το κόκκινο αυτοκίνητο του 50χρονου φωτογράφου Κωνσταντίνου Βεργάκη στο οποίο επέβαινε και η 49χρονη συνεργάτις του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε το κακό. Ο 50χρονος πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Βρέθηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα. Η 49χρονη συνεργάτις του άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια να σωθεί, παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και έχασε τη ζωή της. Βρέθηκε νεκρή από τον ίδιο της τον σύζυγο σχεδόν 24 ώρες μετά.

oijjoiojiooji
jiooijioijioij

Τα τελευταία λόγια του 50χρονου στη σύζυγό του

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο άτυχος φωτογράφος τα τελευταία λεπτά της ζωής του μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, λέγοντάς της ότι τον «πλάκωσε» το ρέμα.

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του γιου του περιέγραψε ο πατέρας του Κωνστανίνου Βεργάκη μιλώντας στον Alpha. «Δεν έπαιρνε το αμάξι μπροστά, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και λέει “έκλεισα τα τζάμια, μας πλάκωσε το ρέμα” και εκεί έσβησε σε μια στιγμή το τηλέφωνο», αποκάλυψε ο πατέρας του άτυχου 50χρονου.