Τους έξι έχουν φτάσει οι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ το τσουνάμι των συλλήψεων αναμένεται να συνεχιστεί.

Σήμερα, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας, οι συλληφθέντες, που φέρεται να ψάρεψε ο Ηλίας Μίχος από τη σκοτεινή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και η μητέρα της 12χρονης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία , οι περισσότεροι από τους παιδεραστές φαίνεται πως συναντούσαν το παιδί στα Σεπόλια.

Οι έξι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι:

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι

Ο 42χρονος , ο πρώτος από τους «πελάτες» βιαστής της ανήλικης, που βρέθηκε με χειροπέδες.

Ακολούθησε η σύλληψη της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, με την βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του δεύτερου βιαστή από εκείνους που φαίνεται να «ψάρευε» ο Ηλίας Μίχος, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και του προφίλ με τις φωτογραφίες της ανήλικης, πίσω από το οποίο σύμφωνα με την δικογραφία, κρυβόταν ο ίδιος.

Πρόκειται για τον 33χρονο Α.Λ., ανύπαντρο και υπάλληλο φαρμακαποθήκης, από την Αγία Βαρβάρα, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο ίδιος φέρεται να μιλά για τρία ραντεβού, όπου τις δύο φορές έφυγε και την μία ακυρώθηκε.

Λίγες ώρες μετά, το απόγευμα του Σαββάτου με χειροπέδες βρέθηκε και ένας 36χρονος, Ν.Κ., διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» και αυτός ανύπαντρος, κάτοικος Δυτικής Αττικής.

Παρά τα προβλήματα υγείας που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει, τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του, δείχνουν ότι δεν στάθηκε εμπόδιο αυτό και φέρεται να βίασε τουλάχιστον μία φορά με το παιδί.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Η τέταρτη σύλληψη βιαστή και έκτη κατά σειρά στην υπόθεση, ήρθε έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε χθες Κυριακή.

Αυτή τη φορά αφορά τον 34χρονο Ε.Κ., κάτοικο Παγκρατίου. Και αυτός φαίνεται να ήρθε σε επαφή αρχικά με το προφίλ που είχε δημιουργήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ο Μίχος και εκεί να έκλεισε ραντεβού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να ήταν γνωστό στην περιοχή.

Στα ίχνη του «Μιχάλη»

Πρόσωπο «κομβικής» σημασίας, χαρακτηρίζεται ένας άνδρας με το προσωνύμιο «Μιχάλης».

Είναι το πρόσωπο τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από τις αρχές, με τους αστυνομικούς να έχουν επικεντρώσει σε αυτόν την προσοχή τους.

Και αυτό γιατί, φωτογραφίζεται σαν ένα άτομο το οποίο…προωθούσε «πελάτες»-βιαστές στην 12χρονη, για τους οποίους έλεγε ότι ήταν φίλοι του. Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει η 12χρονη, δεν είχε λάβει χρήματα από εκείνον καθώς δεν είχαν συναντηθεί.

Έδινε, σύμφωνα με τα στοιχεία, τον αριθμό της 12χρονης στους υποψήφιους βιαστές της και εκείνοι μετά έρχονταν σε επικοινωνία μαζί της, μέσω viber.

Οι συνομιλίες ξεκίνησαν το καλοκαίρι, ενδεχομένως χωρίς να γνώριζε ο ίδιος πως από πίσω βρισκόταν ο 53χρονος.