Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε η 14χρονη Μαρκέλλα που έπεσε θύμα απαγωγής στη Νίκαια.

 Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στο Live News, περιέγραψε τις στιγμές που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την απείλησαν με όπλο και αποπειράθηκαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά, ώστε να μην την αναγνωρίσει κανείς.

 «Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό, να μην με βιάσουν. Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό και απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» ανέφερε η 14χρονη, συμπληρώνοντας πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να σταματήσει κάθε σχέση με την οικογένειά της.

 «Μου έλεγαν να πάρουν τηλέφωνο τον πατέρα μου και να τον βρίσω» σημείωσε.

Όπως καταγγέλλει το νεαρό κορίτσι, οι απαγωγείς «με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου» προκειμένου να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά, κάτι που επιβεβαίωσε και η μητέρα της. «Προσπάθησαν να της αλλάξουν το πρόσωπο γιατί είχαμε βγει στην τηλεόραση και είχαν δει τα χαρακτηριστικά της» ανέφερε.

 Οσον αφορά την απόδρασή της, η μητέρα της περιέγραψε τα πρώτα δευτερόλεπτα που άκουσε ξανά την φωνή της, αναφέροντας πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που την απήγαγαν μέσα σε λίγες ημέρες. Την προηγούμενη, ένας δράστης την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο.