Άλλη μια υπόθεση βιασμού ανήλικης, που έγινε σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς στην Βοιωτία, εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο 23χρονοι Έλληνες που συνελήφθησαν σε περιοχή της Αττικής.

Το θύμα είναι μια 17χρονη από τη Λιβαδειά, η οποία είχε καταγγείλει στην τοπική Ασφάλεια ότι, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, συμφώνησαν να συναντηθούν στη Λιβαδειά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Όμως, εκείνος εμφανίστηκε μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του και η ανήλικη, που κατάλαβε τις προθέσεις τους, θέλησε να φύγει. Όμως, οι δύο 23χρονοι την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και την μετέφεραν σε μια αγροτική έκταση, όπου την βίασαν διαδοχικά.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη μαθήτρια επιβεβαίωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εξασφάλισαν άδεια για άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής στα σπίτια τους στην περιοχή του Κερατσινίου και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλους βιασμούς ανηλίκων.

Οι δυο νεαροί αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.