Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να εκδοθούν πέντε νέα εντάλματα σύλληψης για άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Έτσι θα συνεχιστεί ο κύκλος των συλλήψεων, με τελευταία αυτή της μητέρας της 12χρονης.

Οικογενειάρχες υπεράνω υποψίας οι βιαστές

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για να εντοπιστούν πόσοι ήταν οι άντρες που βίασαν την 12χρονη και πόσα ραντεβού είχαν κλειστεί.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, προκύπτουν τουλάχιστον 12 βιαστές οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι όλοι οικογενειάρχες, με προφίλ υπεράνω υποψίας.

«Μόλις γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, ο περίγυρός τους θα υποστεί σοκ» σημείωνε πηγή στο protothema.gr. Από αυτούς, έλεγαν οι ίδιες πηγές, οι πέντε έχουν ταυτοποιηθεί και για τους υπόλοιπους η διαδικασία βαίνει προς ολοκλήρωση. Σε αυτό θα βοηθήσει η διαδικασία αναγνώρισης από την 12χρονη.

Στην αναζήτηση του «Μιχάλη»

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τον ρόλο ενός άνδρα με το όνομα «Μιχάλης» στον οποίο έχει αναφερθεί η 12χρονη στις καταθέσεις της. Όπως έχει καταθέσει το παιδί, αυτό ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα - το άλλο ήταν ο Ηλίας Μίχος - που έκλειναν τα ραντεβού και την συνόδευαν στις επαφές με τους βιαστές της.

Η 12χρονη για την ώρα δεν έχει πει τίποτε εναντίον της μητέρας της μετά τη σύλληψή της, αντίθετα την προστατεύει, ωστόσο η αστυνομία έχει στοιχεία που δείχνουν τον ρόλο της.