Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις ραγδαίες εξελίξεις της φρικιαστικής υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στη μία πήρε η μητέρα της 12χρονης.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της.

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία της 12χρονης

Στο μεταξύ, την πρώτη δημόσια τοποθέτησή της για τον υπόθεση έκανε η θεία του κοριτσιού, η οποία ήταν και αυτή που χάρη στην παρατηρητικότητά της, έκανε την αρχή για να ξετυλιχτεί το «κουβάρι» αυτής της φρικιαστικής ιστορίας.

Η θεία της 12χρονης δήλωσε πως είναι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψε.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη ήταν που, ενώ το κορίτσι ήταν στη Λευκάδα, την είχε δει να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος.

Η θεία ήταν αυτή που αφού πήρε το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης είδε τα μηνύματα του 53χρονου και τα έστειλε στη μητέρα του παιδιού, η οποία έχει δηλώσει ότι τότε ήταν που πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Η θεία της 12χρονης, λοιπόν, σημειώνει στη σημερινή δήλωσή της ότι μόνο της μέλημα είναι «να προστατέψω την 12χρονη ανηψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρά τα όσα φρικτά έχουν περάσει, πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Στη σκιά, δε, της σύλληψης της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία και του πατέρα του παιδιού για ναρκωτικά, η θεία του κοριτσιού διαβεβαιώνει ότι :«Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών.

«Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, να γνώριζε και μάλιστα, να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», είπε η γιαγιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Συγκεκριμένα η γιαγιά της 12χρονης δήλωσε: «Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.

Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».