Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια με τις αρχές να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς πάσα κατεύθυνση θέλοντας να πέσει άπλετο φως.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, οι αρχές αναζητούν και άλλο θύμα βιασμού και μαστροπείας ανάμεσα στα παιδιά της ίδιας οικογένειας. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείουν το γεγονός και άλλο παιδί να είχε βιώσει την ίδια φρίκη με το ανήλικο κορίτσι και για αυτό τον λόγο το επόμενο διάστημα, ένα-ένα, τα αδέλφια θα εξεταστούν από ιατροδικαστές και ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργασία ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, με φόντο τη σεξουαλική εκμετάλλευση του κοριτσιού. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος thetoc.gr.

Στο επίκεντρο τα επτά αδέλφια της 12χρονης

Παιδοψυχολόγοι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ιατροδικαστής, πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εξετάσουν και τα 7 αδέλφια της 12χρονης, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ενδείξεις που θα μαρτυρούν και άλλη περίπτωση βιασμού. Μετά τη σύλληψη της 37χρονης, το κορίτσι, οδηγήθηκε για ακόμα μια φορά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, από όπου κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και usb. Τα ευρήματα, θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάσυρση δεδομένων, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και άλλα κρίσιμα στοιχεία για την σοκαριστική υπόθεση. Τρία από τα αδέλφια της 12χρονης, που ήταν στο σπίτι, μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Τα δύο από τα παιδιά, τα παρέλαβαν λίγη ώρα αργότερα οι παππούδες τους. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, ο Εισαγγελέας ανηλίκων, θα αποφασίσει για το πού θα φιλοξενηθούν και τα 8 παιδιά της οικογένειας. Τα πέντε αδέλφια, ανάμεσα τους και η 12χρονη, έχουν τον ίδιο πατέρα, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια, λόγω σοβαρών προβλημάτων, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε αποκτήσει η 37χρονη με τον προηγούμενο σύντροφο της από το Πακιστάν.