Η νικήτρια του GNTM4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο αναβάτη μηχανής.

Μάλιστα, η κοπέλα έκλεισε τους λογαριασμούς της στο Instagram, μετά την τραγική υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.

Το νεαρό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο ενώ διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος 60χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών, διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη μοιραία στιγμή του τροχαίου, που τελικά του κόστισε τη ζωή, μετέφερε μια παραγγελία delivery.

Όπως μετέδωσε το Star, η πρώτη που ανησύχησε ήταν η υπάλληλος του 60χρονου, καθώς εκείνος καθυστερούσε να επιστρέψει στο μαγαζί. Η ίδια ήταν αυτή που αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του, η οποία βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και είδε το μηχανάκι του άνδρα της πεσμένο στη μέση του δρόμου.


Το τροχαίο δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρισκόταν στην οδό Πιπίνου, με κατεύθυνση προς Αχαρνών.

Έχοντας παλλόμενο φανάρι, το 20χρονο μοντέλο διέσχισε το δρόμο, χωρίς να αντιληφθεί ότι από την οδό Αριστοτέλους ερχόταν η μηχανή με αναβάτη τον 60χρονο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο άτυχος 60χρονος, μετά την παράσυρσή του, έπεσε στο κράσπεδο και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Το 20χρονο μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.