Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ  με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

 Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν.

  Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

 Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

 Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

 Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο μακριά από την οικογένειά της το κορίτσι,μετά το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί.