Απάντηση στις καταγγελίες της Ντίνας Καρατζιώτη η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα δικαστήρια, έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΣΕΠΕ - Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος - Έλλη Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Κανελλοπούλου «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

 «Aν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», αναφέρει η κυρία Κανελλοπούλου μιλώντας στο Thesstoday.

 «Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», συμπλήρωσε η Έλλη Κανελλοπούλου.

 Υπενθυμίζεται ότι η Ντίνα Καρατζιώτη εμφανίστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστηρίζει φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πως την «εξέδιδε με επώνυμους πελάτες». Η κυρία Καρατζιώτη που αυτοπαρουσιάστηκε ως πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών κατέθεσε ότι  ο 53χρονος Ηλίας Μίχος πήγαινε την 12χρονη στον οικο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι για να συναντιέται με επώνυμους πελάτες.

 «Είμαι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας. Ήρθα να καταθέσω σήμερα για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Ο 53χρονος ερχόταν με τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που έχω στο Γκάζι και την έφερνε για να πηγαίνει το κοριτσάκι με επώνυμους πελάτες επί δύο μήνες. Επί 3 μήνες έκανε αυτή τη δουλειά αυτός αλλά δεν το γνώριζα για να κάνω καταγγελία. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά. Χτες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και ήρθα εδώ στην ανακρίτρια να μιλήσω. Έφερα και το στικάκι που δείχνει μέσα τον 53χρονο με τη 12χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Κληθείσα να απαντήσει σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαινε όταν εκείνη απουσίαζε.