Τους άνδρες που τη βίασαν θα κληθεί να αναγνωρίσει το 12χρονο κοριτσάκι που ζούσε τον τρόμο στα χέρια του 53χρονου που την βίαζε και την εξέδιδε.

Οι Αρχές ξεψαχνίζουν τους 213 «ενδιαφερόμενους» του ανώνυμου chat που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, αναμένεται να κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή.

Ήδη οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στα πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους.

Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Ο 42χρονος ήταν καταχωρημένο ως «πελάτης» στο κινητό του προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παρουσίαζε στο internet το κορίτσι ως μεγαλύτερο ηλικιακά, οι χρήστες που είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο δε δίστασαν να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη πληρώνοντας αντίτιμο από 50 έως 70 ευρώ. Όλα τα ραντεβού, έλαβαν χώρα μέσα σε αυτοκίνητα, κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Έως τώρα όμως έχει εξακριβωθεί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ότι περίπου 10-15 άτομα, είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι από τον περασμένο Απρίλιο, μέχρι και τον Αύγουστο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η 12χρονη αν κριθεί σκόπιμο, θα κληθεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπα και άλλων ανδρών, όπως έκανε στην περίπτωση του 42χρονου που είχε σεξουαλική επαφή μαζί της πάνω από μια φορά και συνελήφθη.