Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα ο ντράμερ Γιώργος Γιαννόπουλος, προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 69χρονος έχει ήδη καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη πρωτοδίκως για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το νέο κατηγορητήριο που τον αφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή δίκη του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ξεκινάει, την ίδια στιγμή που συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του για την πρώτη υπόθεση ασέλγειας, για την οποία είχε καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρνείται τις νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Επισημαίνεται ότι το βούλευμα αναφέρει ότι ο 69χρονος κατά το χρονικό διάστημα από το 2007 έως το 2015, «ενέργησε άπαξ και κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με περισσότερους ανηλίκους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη και τους οποίους του είχαν εμπιστευτεί προσωρινά, για να επιβλέπει και να φυλάσσει οι γονείς τους».

Οι συγκεκριμένες πράξεις φέρονται να τελέστηκαν σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας. Εκεί ο μουσικός τον Αύγουστο του 2007, προσέγγισε ανήλικη, η οποία είναι γεννημένη το 1996 και με αφορμή «παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαλε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά».

Όμως, στη συνέχεια, «της έπιασε τα οπίσθια δήθεν για να ισορροπήσει και εντέχνως πέρασε τα δάχτυλά του μέσα από το μαγιό της, χαϊδεύοντας της τα γεννητικά της όργανα».

Όσον αφορά στη δεύτερη κατηγορία, για την οποία ο μουσικός παραπέμπεται να δικαστεί, αφορά σε ασέλγεια σε βάρος άλλου ανηλίκου κοριτσιού και πάλι σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας.

«Τον Αύγουστο του 2011 προσέγγισε ανήλικη (γεννηθείσα το 1997) την οποία οι γονείς της του είχαν εμπιστευτεί, για να την προσέχει, και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της, με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του», αναφέρει χαρακτηριστικά το παραπεμπτικό βούλευμα.

Παρόμοια φαίνεται πως ήταν η δράση του κατηγορούμενου και στην τρίτη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, προσέγγισε ανήλικη, η  οποία είναι γεννημένη το 2003, «και με αφορμή παιχνίδια στη θάλασσα, την έβαζε να καθίσει στους ώμους του, για να κάνει βουτιά, παίρνοντας το χέρι του για να τη σηκώσει, ανάμεσα στα πόδια της, και πιέζοντας την ταυτόχρονα με τρόπο ηδονικό, πάνω από το μαγιό, στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων».

Ο προφυλακισμένος μουσικός «σε απροσδιόριστες ημερομηνίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες των ετών 2011 έως 2015 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος προσέγγισε ανήλικη, η οποία είναι γεννημένη το 2005, την οποία οι γονείς της του την είχαν εμπιστευθεί για την προσέχει και: «Ι) την έβαζε να καθίσει στα γόνατά του και ο ίδιος έτριβε το γενετικό του μόριο στο σώμα της, ΙΙ) την έβαζε να ξαπλώσει μαζί του σε ώρα που είχε στήσει σε απόμερο σημείο στο κάμπινγκ και με το πόδι της να τον πιέζει πάνω από τα ρούχα του στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων με σκοπό σε αμφότερες τις περιπτώσεις την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του».