Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος πολλών ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ο λόγος για τρεις άνδρες που έμπαιναν σε σπίτια υποδυόμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ και έκλεβαν χρήματα αλλά και κοσμήματα.

Η όλη δράση τους όμως έμελλε χθες να λάβει τέλος καθώς συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία ενώ λίγο αργότερα οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, πολίτες έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος μέλος της σπείρας.
Ο νεαρός ληστής δεν τολμά να κουνηθεί. Στο βίντεο φαίνεται να τον έχουν εγκλωβίσει οι κάτοικοι και να καλούν την αστυνομία. Στο σημείο και ένας ντελιβεράς που έχει αφήσει τις παραγγελίες και προσπαθεί να βοηθήσει και αυτός στην αυτοσχέδια επιχείρηση εξουδετέρωσης του κακοποιού.
Μέσα σε λίγα λεπτά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταφθάνουν και του περνούν χειροπέδες.

Η σπείρα των μαϊμού» υπαλλήλων της ΔΕΗ

Τρεις είναι οι δράστες ηλικίας 26, 35 και 37 ετών που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ηλικιωμένων παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς που χτυπούσαν τόσο στον Πειραιά όσο και σε άλλες περιοχές.
Το ίδιο έκαναν και σε μια 82χρονη στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά.
Τις φωνές της ηλικιωμένης άκουσε η κόρη της από τον πρώτο όροφο και αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε πολίτες βγήκαν από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους σε χρόνο ρεκόρ και άρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές.

Είναι τόσα πολλά τα περιστατικά κλοπών και ληστειών που εκτός από την αστυνομία, βρίσκονται σε εγρήγορση πλέον και οι ίδιοι οι πολίτες.

Δείτε το βίντεο