Συγκλονίζει ένα από τα 141 θύματα του μαζικού revenge porn στην Πάτρα, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές

«Είμαι συντετριμμένη. Μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Δεν θέλω να φανώ υπερβολική αλλά είναι σαν ένας βιασμός», είπε  στο Live News 

Μιλώντας για τον Γολγοθά που ανεβαίνει από τότε που έμαθε ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές της στιγμές, σημείωσε τα εξής: 

«Κάποιες φίλες μου – δύο συγκεκριμένα – το είδαν το βίντεο, με ενημέρωσαν. Και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου. Έχουν διαρρεύσει αυτά τα βίντεο και στο εξωτερικό».

Σοκαρισμένη είδε βίντεο που είχε μοιραστεί με τον τότε σύντροφο της να φιγουράρουν μέχρι και σε site του εξωτερικού.

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα πραγματικά γιατί είναι και κάποια βίντεο που είχα συναινέσει για ιδιωτική χρήση και κάποια που δεν τα γνώριζα καν», είπε. 

«Με εκβίαζε»

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, η ίδια επικοινώνησε άμεσα με τον πρώην της ζητώντας του να κατέβει το επίμαχο υλικό. Αντ’ αυτού τον διασυρμό διαδέχτηκαν οι απειλές.

«Άρχισε να μου λέει ”έλα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά”. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ”πόσα μου δίνεις να τα κατεβάσω” και εγώ να είμαι σε έξαλλη κατάσταση. Γι’ αυτό σας είπα έμμεσοι εκβιασμοί».

«Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου»

Η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να παραιτηθεί ακόμη και από τη δουλειά της την περασμένη Παρασκευή καθώς, όπως λέει, στην κλειστή κοινωνία της Πάτρας η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου με το επίμαχο υλικό διακινείται από κινητό σε κινητό.

Ο δικηγόρος του θύματος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε στο Live News: «Είναι τέραστια τα χρηματικά οφέλη που αποκομίζουν οι επιτήδειοι».