Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στο φως από την Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου μια οδηγός –η οποία ταυτοποιήθηκε- παρέσυρε και τραυμάτισε έναν σκύλο στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια τον παράτησε να παλεύει για τη ζωή του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκάλυψε το thestival.gr, η ασυνείδητος οδηγός δεν ανέκοψε καθόλου πορεία και πέρασε πάνω από τον πέντε μηνών σκύλο, ο οποίος έμεινε στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έκαναν έκκληση για να βρεθούν τα στοιχεία του οδηγού και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Πρόκειται για μία 58χρονη οδηγό σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

 Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής και τον σκύλο μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο σε κτηνίατρο της περιοχής δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο.

Ο σκύλος βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», τόνισε στο thestival.gr η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο».

Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση κατά της οδηγού: «Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», τόνισε η ιδιοκτήτρια.