Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
kavala_gynaikoktonia_xr-1024x575
Ελλάδα

Έγκλημα στην Καβάλα: Ξεσπά η μητέρα της 31χρονης - «Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Η άτυχη μητέρα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε άδικα κόρη και εγγόνι

Σοκ προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το διπλό φονικό, που σημειώθηκε στην Καβάλα.

Έναν Γολγοθά δίχως τέλος ανεβαίνει η Ελισάβετ Δημητριάδου, η μητέρα της 31χρονης Άννας, η οποία δολοφονήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στην Καβάλα με φερόμενο ως δράστη τον 57χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος σκότωσε και το βρέφος τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η άτυχη μητέρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας χάσει μέσα σε μία στιγμή την κόρη της και το εγγόνι της.

Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως συνέβησαν όλα αυτά. Πώς το μίσος του δράστη τον έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, πριν εκτελέσει την κόρη της.

Η μητέρα της Άννας είπε, μιλώντας στον Alpha, πως η κόρη της βοηθούσε τον 56χρονο και εκείνος την εκμεταλλευόταν.

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε» σημείωσε η γυναίκα, με τις πληροφορίες και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος. Μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» τόνισε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφινίδης που εξέτασε τις σορούς των θυμάτων.